Studio 12 - Čas za drugo perspektivo

Studio12.tvfacebook twitter
vimeoyoutube
Studio ZNANJA
Navigacija: Studio 12 Osebna in duhovna rast Astrološki kotiček Astrološka napoved za leto 2013

Astrološka napoved za leto 2013astrološko svetovanje Studio12

Studio 12(25:18) Smo v času korenitih globalnih sprememb in tudi Slovenija ni izvzeta iz tega dogajanja. Oprijemanje starih, utečenih družbenih vzorcev bo zamenjal nov družbeni red. Globalne spremembe bomo doživljali od leta 2013 pa vse do 2015, pravi v prispevku naš astrolog Bern Jurečič.

Komentarji (3)

RSS komentarjev
...
Rudi
Poskušam ugibat kakšno streznitev bo sprožil mrk 20. maja. Dogovorili se ne bomo, ker to ni v naši naravi, nekaj te naše narave opisuje Korado v Hej Slovenija, kar bo pomenilo, da bo Pluton udaril tako, da še trava ne bo več zrasla.
Zanimivo pa je, da se za razliko od severnih držav, ne morejo dogovoriti tudi v drugih mediteranskih državah članicah EU, Grčiji, Italiji, Španiji in Portugalski. Ne drznem si razmišljat, kaj bi to lahko pomenilo . . .

Rudi , 5. January 2013
...
0
"Streznitev" v zvezi z mrkom 20. maja je vidna v več okoljih, ne samo v našem. Med drugim v eskalaciji krize med Iranom in Izraelom, pa tudi v Evropi (EU in nekatere države) ter v ZDA. Na tem mestu tudi popravljam lapsus, ki se je zgodil med pripravo na oddajo (zaradi obilice papirjev, ki so potrebni za astrološko delo) - vsakdo namreč lahko ugotovi, da sta v maju 2013 dva mrka, in sicer 10. ter 25. maja in ne 20.! Se opravičujem. Gre za slednjega, 25. maja.
Zgodil se bo zelo blizu Saturnu v Škorpijonu, ki je že nekaj časa v močni povezavi s Plutonom in družno sesuvata, kar je že potrebno glede ekonomsko-dolžniške krize. Ne pozabimo, da se mrk zgodi na osi Bik-Škorpijon, povezani s financami.
Kaj bi to lahko prineslo? Danes, januarja, se že sliši, da se bodo banke po svetu iz krize izvile tako, da bodo to prenesle na komitente in davkoplačevalce. To je danes, maja pa verjetno to več ne bo šlo "skozi". Kdo naj bi se streznil? Narod? Nikakor, ta se je že, v letu 2012. Streznitev pa prihaja. Banke? Lepo bi bilo videti.
V Sloveniji ta mrk aktivira Saturna, ki je v prvi hiši horoskopa države - zavedanje (država) sebe. Omejitve. A ne omejitve naroda, ta mrk z Luno Slovenije nima kontakta. Streznitev države, kdo sploh je in kaj. Ali bi to lahko pomenilo recimo prihod "trojke"? Lahko. A vedeti moramo, da prihod trojke ne bo streznitev za narod, ampak za oblast. Skoraj gotovo pa za Slovenijo to pomeni velika izguba ugleda navzven, pa če to bo trojka ali pa ne. (A delamo na tem, da do tega ne bi prišlo? Ne kaj dosti, priznajmo si. Kajti kuharica iz Srednjega Kašlja nima vpliva na ugled Slovenije, vemo pa, kdo ga ima.)
(In strinjam se s piscem: Pluton bo udaril, da tudi trava ne bo več rasla (to je tudi moja priljubljena maksima). A ne še tokrat. To nas pa še čaka. Žal.)
Lep pozdrav!
Bern Jurečič , 8. January 2013
...
Rudi
Hvala za podrobna pojasnila gospod Jurečič. Se strinjam, da Pluton tokrat še ne bo udaril zares, da bo to enkrat pozneje, samo vprašanje, če bom takrat še pisal na studio12, pa sem to kar zdaj napisal.
Kljub temu, da imava različne načine videnja prihodnosti, očitno vidiva oba isto. Se vam bom oglasil, da bova rekla kakšno, ki sicer spada med vrstice.
Rudi , 8. January 2013

Napišite komentar

zmanjšaj | povečaj

busy
 

Tedenske video novosti

Trenutno gledano ...

Promocija - Duhovnost

Pasica

Podpora projektu


Studio12 - postani donator

Podprli smo

Misa akcija 2

Socialna omrežja

twitterfacebookvimeoyoutube

Glavni Sponzorji projekta

- Viidea d.o.o  - Spletno gostovanje
- Genion Clipping - Donator za brezplačno medijsko spremljanje
- LiveNetLife - omogoča interaktivno komunikacijo na video portalu

Promocija

Hitri kontakt

Studio 12 - čas za drugo perspektivo